Skriv til Banedanmark

Når du sender en e-mail til banedanmark@bane.dk, bestræber vi os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Du kan forvente at få et - i hvert fald foreløbigt - svar fra os i løbet af 3-5 arbejdsdage.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du oplever problemer med banen eller hvis du har forslag til, hvad vi kan gøre bedre.

 

Sikker E-post

Banedanmark har etableret en officiel, sikker e-postadresse, som er vores hovedpostkasse: banedanmark@bane.dk. Fra denne postkasse kan Banedanmark sende og modtage sikker e-post.

Sikker e-post er e-mails, der er krypterede og signerede med digital signatur. Det betyder, at posten kan sendes sikkert over internettet, ligesom der også er sikkerhed for, at e-posten ikke er ændret undervejs.

Du skal have en digital signatur for at kunne sende krypteret, sikker e-post til Banedanmark. Du kan bestille en digital signatur hos DanID.

For at kunne sende sikker post til Banedanmark, skal du derudover også have installeret Banedanmarks offentlige krypteringsnøgle på din maskine. Krypteringsnøglen kan du hente hos DanID, via linket her.

Husk at vælge signér og kryptér, inden du sender e-mailen til banedanmark@bane.dk. Hvis det er muligt, så angiv, gerne i emnefeltet, hvilken afdeling eller medarbejder i Banedanmark, der skal have e-mailen.

Banedanmark - Amerika Plads 15 - 2100 København Ø - Tlf. 8234 0000 - banedanmark@bane.dk - CVR 18632276