Fra ansøgning til ansættelse

Annoncering
Ledige stillinger i Banedanmark annonceres her på hjemmesiden og på en række relevante medier. Du kan også vælge at abonnere på ledige stillinger, så du får besked, når vi slår en ny stilling op. Hvis du har brug for mere information om en stilling, der er slået op, skal du henvende dig til den kontaktperson, der er oplyst i stillingsannoncen.

Ansøgning
Du skal sende din ansøgning online via vores elektroniske rekrutteringssystem. På den måde sikrer du selv, at vi får alle de relevante oplysninger om dig. Derudover får du mulighed for at genbruge dine oplysninger, hvis du vil søge andre stillinger hos os.

På alle stillingsannoncer er der en knap, der giver dig mulighed for at indsende din ansøgning online. Det er derfor ikke muligt at sende din ansøgning via mail eller almindelig post.

Når du har sendt din ansøgning online, får du en kvittering for, at vi har modtaget din ansøgning - den fremsendes som regel den følgende hverdag inden kl. 11.

Vurdering af din ansøgning
Vi læser ansøgninger og CV'er løbende for at kunne give dig besked om næste skridt så hurtigt som muligt men vi modtager ofte mange ansøgninger så det kan lidt tid, inden du hører fra os.

Dit CV og din ansøgning er det grundlag vi kan vurdere på i forhold til om du skal til samtale hos os. Derfor er det vigtigt at du målretter både ansøgning og CV. Læs mere om tips til ansøgning og CV. 

Hvis du ikke bliver indkaldt til samtale, vil du under alle omstændigheder modtage en mail fra os, hvor vi informerer om, hvad der er sket i processen.

Samtaler
Vi vil typisk indkalde 4-6 kandidater til indledende samtaler. Ved en sådan samtale får du lejlighed til at fortælle os om dine kvalifikationer, erfaringer og motivation for at søge netop dette job. Derudover vil vi fortælle mere om jobbet og om Banedanmark som organisation.

Som regel vil der efterfølgende være en 2. samtale, hvor vi går mere i dybden med din personlighed og arbejdstil. I 2. samtalerunde indkalder vi typisk 2-3 kandidater.

Ansættelse
Efter alle samtalerne er afsluttet foretager vi en samlet vurdering af kandidaterne og tager beslutning om, hvem der skal ansættes. Vores HR afdeling udarbejder derefter et tilbud til dig, som du får fremsendt til underskrift.

Velkommen til Banedanmark
I Banedanmark lægger vi vægt på, at vores nye kolleger føler sig godt modtaget og hurtigt lærer virksomheden at kende. Hvis du bliver ansat i Banedanmark, vil du modtage et velkomstbrev og informationsmateriale om vores virksomhed.

Den leder, der ansætter dig, har ansvaret for at byde dig velkommen, og vil desuden ordne alle de praktiske detaljer omkring din ansættelse.

I løbet af dine første måneder i virksomheden vil du også deltage på en fælles introduktionsdag.

Banedanmark - Amerika Plads 15 - 2100 København Ø - Tlf. 8234 0000 - banedanmark@bane.dk - CVR 18632276