Menu
Stadie 1
Den nye bane København-Ringsted er klar til brug om 1 ür og 198 dage

Kontakt

Stadie 1
Stadie 1 af ombygningsarbejdet pĂĽ Ringsted Station forventes at strĂŚkke sig fra december 2016 til maj 2017. Her pĂĽ siden kan du følge med i, hvordan ombygningsarbejdet gĂĽr.

Tidsplan
Herunder finder du en overordnet tidsplan for arbejdet i stadie 2. Tidsplanen er vejledende, og der tages forbehold for ĂŚndringer.

December 2016
Vi hĂŚver det nordligste spor (ved Mellem Broerne) med 0,5 meter. Derudover anlĂŚgger vi to sporskifter. Sporskifter er et element i skinnerne, der gør det muligt for toget af skifte fra et spor til et andet spor.

Januar - februar 2017
Vi bygger et nyt spor og sporskifter i den østlige ende af stationen (mod Østre Ringvej). Der vil vÌre otte weekender med døgnspÌrringer. I perioden vil der vÌre reduceret trafik gennem Ringsted Station. LÌs mere om arbejdet her.

Marts 2017
Spor 6 flyttes. Der vil vĂŚre en periode med sporspĂŚrring og reduceret togtrafik.

Marts - april 2017
For at togene kan køre hurtigere gennem stationen, skal vi udvide perron 3. Derfor mĂĽ vi flytte spor 5 og 6, mens udvidelsen gennemføres. I perioden stopper togene ikke i spor 5.

7. april - 18. april 2017
Der vil vĂŚre reduceret togdrift. Sporarbejde i den vestlige ende af stationen (mod Ringsted Å). Etablering af sporskifte i banen mod Glumsø. FĂŚrdiggørelse af den østlige ende. Et sporskifter er et element i skinnerne, der gør det muligt for toget af skifte fra et spor til et andet spor.

Uge 30
TotalspĂŚrring i fire døgn. Der kører ingen tog i denne periode.

Starten af august 2017
Stadie 1 forventes afsluttet.

Stadie 1

I forbindelse med byggeriet af Den nye bane mellem København og Ringsted over Køge skal Ringsted Station opgraderes, sü banen kan blive tilsluttet sporene ved stationen. Opgraderingen bestür af en sporombygning pü Ringsted Station. Arbejdet er planlagt til at tage tre ür - fra december 2016 til december 2019.

Ialt skal 75% af stationens spor, sporskifter og perroner bygges om, og det er dermed den største stationsombygning i Danmark.

Øget aktivitet omkring Ringsted Station
Mens ombygningen stür pü, vil der vÌre øget aktivitet omkring stationen. Der vil vÌre en del weekend- og natarbejde. Det skyldes, at dele af arbejdet kun kan udføres, nür et eller flere spor gennem stationen er spÌrret.

En vigtig del af stationsombygningen er opgradering af sporene, sü togene kan passere Ringsted Station med 180 km/t. Sporombygningen omfatter 16 km nye spor og 34 nye sporskifter. Sporskifter er et element i skinnerne, der gør det muligt for toget af skifte fra et spor til et andet spor.

Gener i forbindelse med arbejdet
Vi informerer, nür der er vÌsentligt nyt om anlÌgsarbejdet, f.eks. i perioder med udvidet arbejdstid eller hvis vi i en periode støjer usÌdvanligt meget.

Vi er klar over de gener, arbejdet vil have for dig som nabo og trafikant, og hüber pü din forstüelse i perioder med ekstra støj- og vibrationsgener. Vi gør, hvad vi kan for at mindske generne.

Kort over banen
Pü kortet over Den nye bane kan du zoome ind pü din ejendom, hvis du bor ved linjeføringen, eller hvis du bare er generelt interesseret i forholdene omkring Den nye bane.

Tidsplan for Den nye bane
Her finder du en overordnet tidsplan for anlÌgget af Den nye bane København-Ringsted.

Seneste nyt om Den nye bane
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside www.banedanmark.dk/københavn-ringsted med seneste nyt om anlĂŚgsarbejdet. Nederst pĂĽ denne side kan du tilmelde dig vores naboinformationsservice, sĂĽ du løbende fĂĽr nyheder pĂĽ mail. Har du yderligere spørgsmĂĽl, er du velkommen til at kontakte os pĂĽ kobenhavn-ringsted@bane.dk eller pĂĽ tlf.: 82 34 05 01.

Besøg vores Infocenter
Du er velkommen til at besøge Den nye bane København-Ringsteds Infocenter, som har übent første tirsdag i hver müned kl. 13.00-18.00.

Infocenterets adresse:
Ringager 4B, 3. sal
2605 Brøndby

PĂĽ disse luftfotos kan du se, hvor arbejdet der foregĂĽr i stadie 1 sker. Arbejdet vises pĂĽ tre fotos, da stadie 1 foregĂĽr flere steder omkring Ringsted Station.
BemĂŚrk, at det andet luftfoto er taget i den modsatte retning af det første og det tredje luftfoto.

Stadie 1 (1 af 3) - klik for større billede

Stadie 1 (2 af 3) - klik for større billede

Stadie 1 (3 af 3) - klik for større billede

TILMELD DIG
NYHEDER
SÌt flueben ud for den slags nyheder, som du ønsker at modtage. Du kan vÌlge flere alternativer pü en gang. Vi tilbyder generelle nyheder om projektet og nyheder om anlÌgsarbejder og trafikomlÌgninger i kommunerne pü den kommende jernbanestrÌkning. Vi bruger kun dine kontaktinformationer til at sende dig nyheder og videregiver dem ikke. Dit telefonnummer er kun til akutte nyheder - andre nyheder sender vi via e-mail. Du kan altid afmelde nyhederne.