Menu
Spunsarbejde ved Mellem Broerne i to uger
Den nye bane København-Ringsted er klar til brug om 1 år og 260 dage

Kontakt

Spunsarbejde ved Mellem Broerne i to uger

Fra den 13. februar og to uger frem vibrerer vi spuns på nordsiden af sporene ved Mellem Broerne.

Banedanmark skal fra den 13. februar i gang med at etablere en 30 meter spunskasse på nordsiden af sporerne ved Mellem Broerne (se illustration). Spunsarbejdet finder sted i dagtimerne og er et led i etableringen af et nyt spor ind til Ringsted Station i forbindelse med Den nye bane København-Ringsted. Vi forventer, at spunsarbejdet varer i circa to uger.

Spunsarbejde Mellem Broerne Februar 2017 - Klik for større billede

Støj og vibrationer

Vi arbejder i tidsrummet kl. 7.00 til kl. 18.00 på hverdage. Arbejdet forventes at medføre støjgener samt vibrationer.

Vi beklager de gener, arbejdet vil have for dig, og håber på din forståelse i perioder med ekstra støj- og vibrationsgener. Vi gør, hvad vi kan for at mindske generne.

Seneste nyt om Den nye bane
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside www.banedanmark.dk/københavn-ringsted med seneste nyt om anlægsarbejdet. Her kan du også tilmelde dig vores naboinformationsservice, så du løbende får nyheder på mail. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på Kobenhavn-ringsted@bane.dk eller på tlf.: 82 34 05 01


 

Relateret
Information
TILMELD DIG
NYHEDER
Sæt flueben ud for den slags nyheder, som du ønsker at modtage. Du kan vælge flere alternativer på en gang. Vi tilbyder generelle nyheder om projektet og nyheder om anlægsarbejder og trafikomlægninger i kommunerne på den kommende jernbanestrækning. Vi bruger kun dine kontaktinformationer til at sende dig nyheder og videregiver dem ikke. Dit telefonnummer er kun til akutte nyheder - andre nyheder sender vi via e-mail. Du kan altid afmelde nyhederne.