Work-life-balance

Kontaktperson

Få mere at vide
Ring til HR Service 82 34 00 00 eller skriv til os, hvis du vil spørge om noget.
stilling@bane.dk

sjippesnip

I Banedanmark har vi stor fokus på at skabe balance mellem arbejde og fritid. 

For at støtte medarbejdernes mulighed for at skabe sammenhæng mellem arbejde, fritid og familieliv, er der for de medarbejdere, som ikke indgår i faste vagter, flekstid.

Flekstidsordning gør det muligt for den enkelte i vid udstrækning selv at planlægge sin arbejdsdag og for eksempel at arbejde hjemme, når det passer bedst.

Socialt ansvar
Endvidere tager Banedanmark et socialt ansvar og vil gerne fastholde gode, erfarne medarbejdere, selvom deres livssituation i løbet af deres arbejdsliv ændrer sig. Derfor tages der hensyn til medarbejderne, så arbejdet passer til deres forskellige livsfaser - uanset om det er seniorer, der ønsker at gå lidt ned i tid eller småbørnsforældre, som har brug for at gå tidligt for at hente børn.

Banedanmark hjælper desuden medarbejdere, som ønsker at stoppe med at ryge eller har et alkoholmisbrug. Derudovar har Banedanmark en krisehjælpsordning til medarbejdere, som har brug for f.eks. psykologisk eller juridisk rådgivning i forbindelse med sygdom, sorg, misbrug mv. Dertil kommer, at der til Banedanmark er tilknyttet en socialrådgiver, som medarbejderne kan drøfte arbejdsrelaterede og private sager med.

Nomineret til Socialministeriets balancepris
I 2010 var Banedanmark desuden nomineret til Socialministeriets balancepris.

Se film på YouTube.

Læs mere om nomineringen.

Hvad siger HR-direktøren?

Banedanmark - Amerika Plads 15 - 2100 København Ø - Tlf. 8234 0000 - banedanmark@bane.dk - CVR 18632276