Skærvekørsel på tilslutningsspor

Fra torsdag den 30. august til mandag den 3. september vil Banedanmark udføre ballastjustering på afgreningen fra Den nye bane København-Ringsted til  Lille Syd-banen. Arbejdet foregår primært i og ved tunnellerne under Køge Bugt Motorvejen. En skinnekørende entreprenørmaskine udfører ballastjusteringen i dagtimerne, og der vil være leverancer af skærver til området.

Gener i forbindelse med arbejdet

Banedanmark tilrettelægger arbejdet, så støjgenerne reduceres mest muligt. Det kan dog desværre ikke helt undgås, at de nærmeste naboer til banen kan høre, når de skinnekørende køretøjer er i aktion, og når vi læsser skærver.