Færdiggørelse af Slagelse Station nærmer sig

Banedanmark foretager det afsluttende sikringstekniske arbejde på Slagelse Station i pinsen. Der indsættes togbusser.

I forbindelse med sidste fase af opgraderingen af Slagelse Station bliver togtrafikken, der kører gennem Slagelse Station, lukket over pinsen. Det betyder, at der indsættes togbusser fra den 3. juni om aftenen til og med 6. juni.

Banedanmark går nu ind i den sidste del af den store opgradering af Slagelse Station, så stationen er rustet til fremtidens togtrafik. I pinsen foretager Banedanmark det afsluttende sikringstekniske arbejde på stationen. Fra den 3. juni om aftenen til og med 6. juni vil togtrafikken, som kører gennem Slagelse Station, være spærret. Derfor vil DSB indsætte togbusser i perioden.

Opgraderingen af Slagelse Station betyder, at passagererne kan se frem til bedre komfort på Slagelse Station, højere hastighed gennem stationen og en mere effektiv trafikafvikling med flere tog til tiden.

Ruster strækningen til fremtidens tog

Banedanmark gennemfører i disse år en omfattende opgradering af den travle togstrækning mellem København og Odense. Formålet er at ruste strækningen til fremtidens togtrafik, og arbejdet indbefatter sporfornyelser og sporombygninger flere steder på strækningen. Her er opgradering af stationer også en vigtig del af arbejdet.

”Når vi bygger fremtidens grønne og klimavenlige jernbane, skal både spor og stationer også være tidssvarende. I pinsen færdiggør vi det store opgraderingsarbejde på Slagelse Station, og derfor kan passagerer se frem til bedre komfort på stationen, højere hastighed gennem stationen og mere effektiv trafikafvikling”, siger projektdirektør i Banedanmark Kristian Fevejle Andersen.

DSB indsætter togbusser på strækningen mellem Ringsted og Korsør over pinsen. Det er derfor en god idé at planlægge rejsen på Rejseplanen.

Seneste nyt fra Banedanmark