Ombygning af bro nord for Næstved

I ugen før påske begynder vi at arbejde på broen over Herlufsholms Allé. De bløde trafikanter kan fortsat komme under banen

I forbindelse med årets store arbejde mellem Ringsted og Næstved skal Banedanmark renovere jernbanebroen over Herlufsholm Allé lige nord for Næstved. Arbejdet går i gang 6. april og varer indtil sidst i maj måned.

Mens vi arbejder, vil vejen være lukket for biltrafik, men cykelstien vil hele tiden være åben, så bløde trafikanter kan komme på tværs af banen.

Arbejdet går ud på at skifte den nuværende fugtmembran og renovere kantbjælkerne på broen. Mens vejen er spærret, vil NK-Forsyning desuden udføre noget rørarbejde.

Gener under arbejdet
Foruden omkørsel for biltrafikken, vil der være støjgener for de nærmeste beboere. For at udskifte fugtmembranen skal vi bore henved 800 huller i betonen og ned i op til 2 meters dybde. Dele af arbejdet vil foregå uden for almindelig arbejdstid, da vi ellers ikke kan nå at blive færdige på den tid, vi har til rådighed. Vi beklager generne for borgere og trafikanter i området.