Udbudsplan

Banedanmarks udbud er samlet i en fælles oversigt over de enkelte udbud og deres overordnede data. Når du klikker på et specifikt udbud får du vist detaljerede nøgleinformationer om udbuddet, samt kontaktinformation til den ansvarlige projektleder. Udbudsplanen er opdelt i en fane for hvert af de tre statusskift i udbudsforløbet.

Hold dig løbende orienteret om nye udbud inden for dit interessefelt gennem abonnement på det pågældende udbud og få alert, når der er opdateringer i udbuddet. Det er også muligt at videresende nyhedsbrevet til andre f.eks. underleverandører. Du er velkommen til at kontakte projektlederen, såfremt du har uddybende spørgsmål til et planlagt udbud.

Kommende udbud præsenterer projektledernes indberettede forventninger til kommende udbud, hvor det er besluttet at gennemføre udbud, men hvor udbudsmaterialet endnu ikke er offentliggjort.

Aktuelle udbud angiver konkrete udbud, hvor udbudsmateriale er tilgængeligt og offentliggjort.

Afsluttede udbud indeholder historiske data af udbud, der er afsluttede, og hvor du som leverandør ikke længere kan byde. Budvinder bliver ofte offentliggjort, når kontrakt er underskrevet.

Opdatering af udbudsplanen: Udbudsplanen er dynamisk og opdateres løbende. Ændringer i et udbud opdateres hurtigst muligt og fremgår af ”senest opdateret”-datoen.


Husk at udfylde nedenstående erklæringer:

Udfyld disse erklæringer i forbindelse med at du sender os et tilbud på et af vores udbud.

 Tro og love erklæring

 Erklæring om udelukkelsesgrunde