Ny station åbner i Vinge

Efter lidt over et års byggeri er den nye station nu klar til brug, og S-togene får dermed en ekstra station på strækningen mellem Ølstykke og Frederikssund.

Efter lidt over et års byggeri er den nye station nu klar til brug, og S-togene får dermed en ekstra station på strækningen mellem Ølstykke og Frederikssund.

Stationen i Vinge er nu klar til at blive taget i brug, og S-togene kan inden længe begynde at trille ind ved perronen. For efter byggeriet blev sat i gang sidste år, er der nu lagt sidste hånd på projektet. Stationen er blevet udstyret med to elevatortårne, trapper og en gangbro, der gør det muligt at skifte mellem stationens to perroner. Og med adgangsveje, forpladser og parkeringsfaciliteter, som Frederikssund Kommune har etableret, er den nye station nu helt klar til at tage imod passagererne.

”Vi glæder os til at tage godt imod kunder, der skal til og fra Vinge Station, som nu kan komme hurtigt rundt med S-tognettet i hovedstadsområdet. Både borgere og virksomheder kan desuden på den måde bidrage til at styrke det klimavenlige tog, som også begrænser trængslen,” siger Tony Bispeskov, informationschef hos DSB.

Efter lidt over et års byggeri er man også i Banedanmark glad for, at stationen nu står klar, og at projektet er forløbet som planlagt, lyder det fra Torben Ulrik Jaller, anlægschef i Banedanmark.

”Byggeriet af stationen i Vinge er forløbet planmæssigt, og stationen står færdig til tiden. Vi er derfor glade for at have lagt sidste hånd på projektet, og at stationen nu er klar til at tage imod togtrafikken på strækningen mellem Frederikssund og Ølstykke,” siger han.

Stationen vil blive taget i brug fra mandag den 14. december, hvor den nye køreplan for 2021 træder i kraft.