Bliv contract manager eller jurist i Banedanmark

Hvor svært kan det være at styre kontrakter for milliardstore anlægsprojekter?  

Det er faktisk lidt kompliceret. Derfor har vi brug for dig.  

Som contract manager eller jurist i Banedanmark får du erfaring med de helt store udbud og projekter, hvor du sætter dit fagligt aftryk på fremtidens grønne jernbane.  

Sammen med dygtige kolleger fra hele verden er du med til at gennemføre nogle af Danmarks største anlægsprojekter med bred berøringsflade med kommuner, bygherrer og andre interessenter.  

I Banedanmark får du både en karriere med mening og et arbejdsliv i balance. Du bliver en del af et stort hold af dedikerede mennesker fra over 40 forskellige lande, hvor faglig sparring, fleksibilitet og læring er en naturlig del af hverdagen.  

Om du er jurist, ingeniør, projektleder eller erhvervsøkonom er ikke afgørende. Men du skal have lyst til at bygge et solidt juridisk fundament for den grønne omstilling.  

Vil du være med? 
”I mit job som Contract Manager kan jeg kombinere den juridiske disciplin med projektledelse samtidig med, at jeg er tæt på den praktiske udførelse og rent faktisk kommer med ud i skurvognen, hvor paragrafferne 'får liv'. Det er en unik kombination og et drømmejob for mig.”

Marlene Sønderby Kristensen, Contract Manager

Vores ledige stillinger

Velkommen på banen!

Mød Marie Schou - jurist i Banedanmark