Uddannelse i Banedanmark

Det er aldrig for tidligt eller for sent at uddanne sig eller skifte spor. Vi uddanner dygtige og højt specialiserede medarbejdere, der vil være med til at lægge skinnerne til fremtidens bæredygtige samfund

Ligegyldig hvor du er i livet, kan du uddanne dig …

I Banedanmark er vi i gang med at forandre os, så vi kan følge med og gennemføre den digitale transformation af jernbanen. Vi skal gribe de nye muligheder og krav samtidig med, at vi har styr på trafikken. Det kræver dygtige og højt specialiserede medarbejdere – og dem vil vi gerne uddanne.

Hos Banedanmark uddanner vi kollegaer fra mange forskellige fagområder. Du kan bl.a. uddanne dig til trafikleder, blive igraduate eller tage dit hovedforløb af kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration.

Lyder det som noget for dig?

Læs mere om vores uddannelsesmuligheder.

Bliv trafikleder i Banedanmark

Vil du overvåge og styre trafikken på den danske jernbane?

Hver dag får Banedanmarks trafikledere en grøn, kollektiv trafik til at flyde. Som trafikleder i Banedanmark har du ansvaret for at styre togtrafikken sikkert og præcist, så passager- og godstog kommer frem til tiden. Du disponerer trafikken ved at sætte de rette signaler og guide togene ind og ud ad stationerne – lidt ligesom når brikkerne skal placeres korrekt, så alt går op.

For at blive trafikleder skal du gennemføre Banedanmarks egen trafiklederuddannelse.

Vi er ikke optaget af din baggrund, men af dig og dine kompetencer. Du kan være postbud, pædagog eller pilot. Men du skal have mod på en spændende hverdag - Hvor to dage aldrig er ens.

Mød Rikke, som styrer togtrafikken

BLIV KONTORELEV I BANEDANMARK

Vil du være med til at gøre Danmark grønnere? Så bliv kontorelev i Banedanmark

Hvis du har mod på en praktisk uddannelse, som giver gode jobmuligheder inden for administration både i og udenfor Banedanmark, så er uddannelsen som kontorelev måske noget for dig.

Som kontorelev i Banedanmark bliver du uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration. Uddannelsen tager 2 år og veksler mellem praktik- og skoleophold.

Banedanmark ansætter hvert år mellem 15 og 20 nye kontorelever. Uddannelsen begynder den 1. september og vi tilbyder ansættelse primært i København og med få elevpladser i Ringsted. Begge vores lokationer ligger i nye og moderne bygninger placeret meget tæt på en station.

KICKSTART DIN KARRIERE SOM GRADUATE I BANEDANMARK

Er du nyuddannet, eller er du snart færdiguddannet, så er det måske dig, vi leder efter til Banedanmarks graduate-forløb. Her får du mulighed for at prøve kræfter med og sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange spændende projekter. Samtidig får du chancen for at opbygge et netværk blandt de dygtigste jernbaneeksperter i landet.

Hvis du har lyst og mod, garanterer vi, at du får masser af opgaver, der vil give dig erfaring, faglige kompetencer og ballast til at springe videre ud i din karriere.