Bliv IT-specialist i Banedanmark

Hvor svært kan det være at digitalisere en jernbane fra 1847?  


Det er faktisk lidt kompliceret. Derfor har vi brug for dig.  

Fundamentet for en moderne jernbane er stærke it-systemer. I Banedanmark kommer du med på et af Danmarks største digitaliseringsprojekter, som rykker jernbanen ind i fremtiden. Som det første land i verden digitaliserer vi hele banenettet – 3.500 kilometer jernbanen – med nye signalsystemer, der vil give flere tog til tiden, bedre trafikinformation og mulighed for flere tog på skinnerne.  

I Banedanmark løser komplekse og store opgaver sammen med skarpe digitale hjerner fra over 40 forskellige lande, hvor faglig sparring, fleksibilitet og læring er en naturlig del af hverdagen. 

Er du nyuddannet, så tilbyder vi et etårigt graduate-forløb, hvor du kan sætte din faglighed i spil på store it-projekter. Det er en god mulighed for dig, der ønsker en karrierestart med fokus på læring og fagligt netværk.  

Vil du være med?  

”Mit job er at opbygge en virtuel kopi af jernbanen. I stedet for at udrulle alle de nye signalanlæg og bagefter finde en række fejl, så kan vi med BIM på forhånd vurdere tid, omkostninger, ressourcebehov, forsinkelser, grænseflader og bygbarhed. Med andre ord kan vi markant reducere de risici, som vi normalt står overfor i byggeriet.”

Farzad Aknooni, CAD-koordinator i Banedanmark 

Er du vores nye it-specialist?

Søger du nye it-faglige udfordringer? Og vil du være med til at rykke jernbanen ind i fremtiden? Lige nu tilbyder vi følgende, spændende jobmuligheder:

Digitaliseringskonsulent til sagsbehandling og administration i IT-stab (03.12.23)

Digitaliseringskonsulent til IT-porteføljestyring (Barselsvikariat) (07.12.23)

Koordinator til IT-drift (07.01.24)


Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål til karrieremulighederne på it-området i Banedanmark, så er du velkommen til at kontakte Anna Hebda Johansen.

mød jens holst møller - it-specialist i banedanmark

vores ledige stillinger